100%-os gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Mannavita Gránátalma rendelés

A gránátalma az új szupergyümölcs

A “szupergyümölcs” kifejezést azokra a gyümölcsökre alkalmazzák, melyek nem csak rengeteg tápanyagot és antioxidánst tartalmaznak, de azáltal, hogy sejt- és molekuláris szinten hatnak, általánosan is javítják az emberi szervezet egészségi állapotát. A piros színű, kemény héjú, megszámlálhatatlan magot tartalmazó gránátalmát a jelen és a jövő egyik legújabb szupergyümölcse.  Gránátalmalé

 

A gránátalma „szupererős képességekkel” rendelkezik:

 • A gránátalma erős antioxidán-hatású, 3-7-szer magasabb az antioxidáns értéke, mint a népszerű  antioxidáns tulajdonságú zöld teának vagy a vörösbornak.
 • Roger Corder, a londoni William Harvey Kutatóintézet vezető kutatója szerint egy pohár gránátalmalé megfelel két pohár vörösbornak, tíz bögre zöld teának, hat bögre kakaónak vagy négy pohár áfonyalének.
 • Egy gránátalma gyümölcs kb. 25 gramm cukrot és csak 110 kalóriát tartalmaz, ezért ideális azok számára, akik odafigyelnek a kalóriabevitelre.
 • 100 ml gránátalmalé biztosítja a napi ajánlott C-vitamin mennyiség 16%-át.
 • Egy kísérletben a gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL (káros)- koleszterin szintjét, ezzel párhuzamosan pedig kimutathatóan növelte a HDL (hasznos)- koleszterin mennyiségét a vérben.
 • A gránátalmalé 2 héten át történő rendszeres fogyasztásának a következményeképpen kimutatták, hogy jelentősen csökken a magas vérnyomásra jellemző tünetek.
  Egy vizsgálat során kimutatták, hogy íz érelmeszesedésen áteső artériák falán a meszesedés mértéke  35%-al csökkent 1 év leforgása alatt!
 • Kitűnő forrása a B5-vitaminnak, a káliumnak és a rostoknak.
 • A gránátalmában található, ellagsav, összetevőjét alkotja számos diétás terméknek.
 • Az ellagsav bioaktív anyag, amely fogyókúrás-elhízásellenes hatású, segíti az emésztést, és kutatók szerint a rákkutatás jövőbeni alapját képezi majd, hiszen sikerült kimutatni az ellagsav rák –és tumorellenes hatásait.
 • A frissen préselt gránátalmalé 0,2-1% oldható polifenolt és flavonoidot, 85% vizet, 10% cukrot és 1,5% pektint, valamint aszkorbinsavat tartalmaz.
 • A gránátalma tápanyagtartalmának köszönhetően kiváló immunerősítő, antibakteriális –és antivirális hatású, a szív –és érrendszer „barátja” valamint a bőr –és szépségápolásban évszázadok óta használják.
A gránátalmát szupergyümölcsnek nevezik, és ősidők óta nagy becsben tartják. A gránátalmát lehet fogyasztani nyersen vagy gyümölcslé formájában, de több száz különböző termék készítéséhez is felhasználják. Előnyös hatásait a rákmegelőzéstől kezdve a bőrápolásig számos kutatócsoport vizsgálta és vizsgálja mind a mai napig.
Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Gránátalmalé

GRÁNÁTALMA árak:
Gránátalma
100%-os » 1000ml
= 3 571 ft / üveg
Termék RENDELÉS Megnézem a többi termék árát »
Gyümölcslevek házhozszállítása
Rendeljen ahogy könnyebb
RENDELÉS oldal » 70 / 7733 059 vasarlas@biofitness.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

BioFitness.hu © Minden jog fenntartva