100%-os Bio gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Bio gyümölcslé tanusítványok

A gránátalma az új szupergyümölcs

A “szupergyümölcs” kifejezést azokra a gyümölcsökre alkalmazzák, melyek nem csak rengeteg tápanyagot és antioxidánst tartalmaznak, de azáltal, hogy sejt- és molekuláris szinten hatnak, általánosan is javítják az emberi szervezet egészségi állapotát. A piros színű, kemény héjú, megszámlálhatatlan magot tartalmazó gránátalmát a jelen és a jövő egyik legújabb szupergyümölcse.  Gránátalmalé

 

A gránátalma „szupererős képességekkel” rendelkezik:

 • A gránátalma erős antioxidán-hatású, 3-7-szer magasabb az antioxidáns értéke, mint a népszerű  antioxidáns tulajdonságú zöld teának vagy a vörösbornak.
 • Roger Corder, a londoni William Harvey Kutatóintézet vezető kutatója szerint egy pohár gránátalmalé megfelel két pohár vörösbornak, tíz bögre zöld teának, hat bögre kakaónak vagy négy pohár áfonyalének.
 • Egy gránátalma gyümölcs kb. 25 gramm cukrot és csak 110 kalóriát tartalmaz, ezért ideális azok számára, akik odafigyelnek a kalóriabevitelre.
 • 100 ml gránátalmalé biztosítja a napi ajánlott C-vitamin mennyiség 16%-át.
 • Egy kísérletben a gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL (káros)- koleszterin szintjét, ezzel párhuzamosan pedig kimutathatóan növelte a HDL (hasznos)- koleszterin mennyiségét a vérben.
 • A gránátalmalé 2 héten át történő rendszeres fogyasztásának a következményeképpen kimutatták, hogy jelentősen csökken a magas vérnyomásra jellemző tünetek.
  Egy vizsgálat során kimutatták, hogy íz érelmeszesedésen áteső artériák falán a meszesedés mértéke  35%-al csökkent 1 év leforgása alatt!
 • Kitűnő forrása a B5-vitaminnak, a káliumnak és a rostoknak.
 • A gránátalmában található, ellagsav, összetevőjét alkotja számos diétás terméknek.
 • Az ellagsav bioaktív anyag, amely fogyókúrás-elhízásellenes hatású, segíti az emésztést, és kutatók szerint a rákkutatás jövőbeni alapját képezi majd, hiszen sikerült kimutatni az ellagsav rák –és tumorellenes hatásait.
 • A frissen préselt gránátalmalé 0,2-1% oldható polifenolt és flavonoidot, 85% vizet, 10% cukrot és 1,5% pektint, valamint aszkorbinsavat tartalmaz.
 • A gránátalma tápanyagtartalmának köszönhetően kiváló immunerősítő, antibakteriális –és antivirális hatású, a szív –és érrendszer „barátja” valamint a bőr –és szépségápolásban évszázadok óta használják.
A gránátalmát szupergyümölcsnek nevezik, és ősidők óta nagy becsben tartják. A gránátalmát lehet fogyasztani nyersen vagy gyümölcslé formájában, de több száz különböző termék készítéséhez is felhasználják. Előnyös hatásait a rákmegelőzéstől kezdve a bőrápolásig számos kutatócsoport vizsgálta és vizsgálja mind a mai napig.
Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Gránátalmalé

GRÁNÁTALMA árak:
Gránátalma
Bio 100%-os » 1000ml
= 3 571 ft / üveg
Termék RENDELÉS Megnézem a többi termék árát »
Gyümölcslevek házhozszállítása
Rendeljen ahogy könnyebb
RENDELÉS oldal » 70 / 7733 059 vasarlas@biofitness.hu